INSPIRATION- JA, TACK!

vill ha inspiration till bloggen.. har ju inte sett någon papa roach-blogg förutom min egen om jag säger så. har svårt med länkar och shit på blogg.se och devote, som jag säkert sagt förut. får se hur jag gör- om jag byter till vblogger eller bloggplatsen eller annat. anyhow, thats all.

SNÄLLA, ONE MORE TIME!? :(

ja, jag undrar jag.. verkar rätt mörkt angående att papa roach kommer till sverige igen.. de ska vara i sacramento och canada i mars osv fr.o.m nu.. om jag inte hur fel, eller hur man nu säger- så kommerr de till sommaren eller senvåren, eller så kommer de inte alls. hmh.. hoppas verkligen på atrt de kommer ihuvudtaget, jag kom ju inte iväg till taste of chaos som sagt.

FAUX HAWK

fått veta vad jacoby shaddix har för ''namn'' på sin frisyr-faux hawk! själv tycker jag frisyren är jävligt snygg, fast inte på random persons, tycker jacoby är som gjord för det. kommer bilder!

SEGT!

sorry för att designen eller de nya bloggarna eller liknande blivit av, men brorsan har inte kommit och fixat rensningen och överföringen av mozilla firefox än! anyhow. det kommer, det kommer!

RSS 2.0