WILL JAMES, BEN LUTHER

hört talas om will james och ben luther? det är iaf de som var basist och trummis i början av papa roach.
Senare kom Tobin, Jerry och Tony. Dave slutade också, sedan efter han övertog Tony trummorna i bandet. Tycker det var ''tur'', av någon anledning att det blev så.. nej, men.. Menar ju att om det inte hade varit att Coby justerade om basister och trummisar så hade det inte låtit så bra som det gör idag! tur alltså.. nu är det perfekt! precis allting i bandet.
Inget mer som jag kommer på just nu att skriva.. uppdateras snart!

Vet tyvärr inte riktigt hur de ser ut (Will James & Ben Luther), så det blev ingen bild.

PROACH'S HISTORIA

kollade  bl.a på en video där coby snackade som jag inte sett tidigare. han sa att i gymnasiet då de höll på att bilda papa roach, så tänkte de först på att bilda ett band med nästan bara trummisar, eftersom de inte införskaffat någon bas. men då var en, kanke dave, bättre på trummor.. så då tänkte coby köra på bas ist. efter ett tag så blev den stulen. coby tyckte det inte var så bra såklart, men efter ett tag så fick de en ide'.. att coby skulle sjunga. så han tänkte '' ja, det är gratis iaf.''. sen körde de på det, och senare blev jerry och tobin också med. fascinnerande faktiskt! älskar er.

ÄNDRAT HALVA LÅTEN?

kollade nyss på no matter what acoustic version. la då märke till att nästan hela låten var förändrad i lyrics.. har själv den 'gamla', eller hur man säger. min version är iaf den jag hållt mig till.. men vet dock inte nu hur jag ska lyda mig till.. kan ju den gamla utantill i huvudet liksom.

UNDERBAR DRÖM

images-25 (MMS)

Gissa vem jag drömde om inatt? - Jo, Coby. <3 Drömde att jag var på en konsert eller liknande och jag såg han.. Hela tiden.. <3 Flög på och hånglade upp han ibland, och krama han :'3 Så fin dröm <3 Drömde också en annan dröm för nån dag sedan om Coby.. Nästan glömt hur den var.. Hm.. Tror dock att det var nåt i stilen med den nya, men den här var bäst! :D Made my day <3 Är det ovanligt att en 14-årig tjej är kär i en 34-årig kändis? -Jag tycker inte det, men jag är rätt udda av mig xp


BLOOD (EMPTY PROMISES) <3

''blood'', den bästa papa roach-låten enligt mig iaf. skriv era favorit-papa roach-låtar! en jävligt rekommenderad låt för er som inte hört den, eller bara strölyssnat på papa roach.

INFEST OCH LAST RESORT

infest och last resort. kom ut kring 1997-2000. kom på ca. igår att det var ett litet tag sedan. hyllar de låtarna i detta inlägg. 10-årsjubileum ca. gratta!

..

fortfarande lite ledsen över det dära med konserten.. kunde faktiskt inte komma iväg alls.. hade ingen skjuts, pga att bilen krånglade för att det var 18- ute på natten. osv, osv. kommer iväg nästa gång, promising!

NO MATTER WHAT..

i need you, right here.. by my side.
 you're everything i'm not, in my life.
we are unstructable, we are untouchable.
nothing could take us down tonight.
 you are so beautiful, it should be criminal, that you could be mine.. and we will make it out alive, i promise you this love will never die.
no matter what, i got your back.. i take a bullet for you if it comes to that. i swear to god, that in the bitter end, we'll gonna be the last ones standing..


JACOBY DAKOTA SHADDIX

vad kan man säga, coby? du gör mig hel, du gör mig lycklig bara genom att an andas.. känns nästan som det är sån kärlek man har till sin pojkvän, hahah! tror, eller vet, att många,många fler känner likadant! du gör en lycklig,glad när man känner sig nere.. om man gör det så lyssnar man på papa roach eller kollar på videor med dig, baby. du är 99,9 procent utav mig, och mer! - som gör just den som jag är.. älskar dig obeskrivligt. skulle kunna skriva miljoner sidor med bara av hur mycket du betyder för mig, men det skulle inte räcka! när du ler, ler jag. när du är ledsen, blir jag ledsen, när du är sur, blir jag sur.. du är den enda personen som inte sviker mig. du är allt till mig.. du är som en far, bror, son, pojkvän.. ja, allt! även om du har en tjej, så älskar vi fans dig så himla mycket..! du är solen i en solnedgång-och uppgång.. du är månen om natten.. du är stjärnorna som blickar ner mot en.. du har verkligen glimten i ögat, gubben.. åldern betyder inget för mig! minns när jag såg dig för första gången på programmet ''scarred''.. hörde dig nämna bandet papa roach och då sökte jag på det.. blev kär, direkt.. först dig, och sedan papa roach. vilken tur att jag fann dig och er. älskar er från den dagen, nu, och många år framåt! don't forget about that! glömmer aldrig er, och dig. älskar er obeskrivligt..

GÄNGET PÅ BILD <3

ÄLSKAR ER!! <3

NY LÅT OR WHAT?

Kollade på yt efter p.roach nyss, hittade en låt som hette, "into the light". Inte hört den tror jag!?
Har inget ljud på den här datan, men ska kolla upp den på telefonen sen.
Tips, peeps!


BURN-MUSIKVIDEO

Som de flesta vet, och en del kanske är ovetande, har det kommit en musikvideo till låten "Burn".
Själva låten, enligt min egen åsikt, tycker jag är grymt bra.
Burn är även med på deras nyaste album, "Time for Annihilation".

Kan varken hitta korrekta lyrics, eller lägga in en video, men sök på yt!


NY P.ROACH-BLOGG

Ny p.roach-blogg!
Äntligen blev det av.
De som gillar Papa Roach (bandet), tycker jag kan läsa denna blogg om de har lust.
Blir lite nyheter,bilder och kanske lyrics.'


RSS 2.0